RX 2T 300 MY24

Tutustu

The Art of Rideability in the MX World

Beta laajentaa mallistoaan ja julkaisee uuden RX 300 2T motocross pyörän, joka on valmistajan ensimmäinen sarjavalmistettu motocrosspyörä 1980-luvun alun jälkeen ja näin ensimmäinen mahdollisuus eurooppalaisille harrastajille erottautua joukosta myös motocross radoilla Betan debytoitua MXGP-maailmanmestaruussarjassa kolme vuotta sitten.

Beta RX 300 2T määrittelee ajettavuuden uuden rajan MX:n maailmassa.

Mitä ajettavuus tarkoittaa Betalle? Se, että jokaisella kuljettajalla on helposti ajettava, mutta tehokas pyörä, huipputason suorituskyvyllä, jonka kanssa on aina hauskaa eikä koskaan ole kuljettajalle liian vaativa. Beta vie nyt ensimmäistä kertaa tämän konseptin moderniin Motocrossiin.

300 RX 2T on täysin uusi Euroopan markkinoille, mutta monet ovat ehkä nähneet siitä kuvia Yhdysvalloista.

RX 300 2T on pyörä, joka lanseerattiin eksklusiivisena motocrosspyöränä Yhdysvaltain markkinoille vuonna 2021. Tämän projekti osoittautui menestykseksi, jota auttoi jatkuvasti kasvava kokemus MXGP:n maailmanmestaruuskilpailuista vielä kehitysasteella olevan RX 450 4T:n kanssa.

RX 300 2T merkitsee Betalle paluuta motocrossmarkkinoille avaten tietä tulevaisuuden mallistolle. RX 300 2T on lajissaan ainutlaatuinen pyörä, täydellinen yhdistelmä voimaa ja hallittavuutta.

Täysin uusi RX 300 2T on suunniteltu vaativalle ajajalle, joka etsii ainutlaatuista kilpavalmista pyörää. Huippuluokan komponentit, suorituskyky ja järkevä hinta erottaa tämän mallin kilpailijoista.

Moottori: RX 300 2T:n moottorissa on huikea suorituskyky, erityisesti moottorin keski- ja yläkierrosalueella, mutta tarjoaa silti erinomaisen vääntömomentin, ja progressiivisen tuntuman pitäen pyörän aina helposti hallittavissa.

Hinta alkaen 9790 €

Hintaan lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut 300 – 600 €

Galleria

Kysy lisää