RR 2T 250 MY24

Tutustu

RR 2T 250

Ideaalinen niille jotka haluavat lempeän ja helposti käsiteltävän 2-tahtisen, jossa hieman vähemmän tehoa ja voimaa kuin
300cc, mutta moottori kiertää korkeammalle.

Betamotor esittelee uuden RR MY 2024 malliston, joka sisältää monia niitä ominaisuuksia, jotka tekivät sen edeltäjästä niin lyömättömän viime kilpakaudella, mutta jota on edelleen kehitetty merkittävillä uusilla ominaisuuksilla RR-malliston ylivallan säilyttämiseksi.

Beta on työskennellyt tiiviisti yhteistyössä Enduro-mestarien Steve Holcomben ja Brad Freemanin kanssa kehittäkseen mallistoon uusia ratkaisuja mm. voimansiirtoon , runkoihin ja jousitukseen vahvistakseen jo ennestään kiitettyjä ominaisuuksia. Betamotor insinöörien ohjaava filosofia ei ole ollut pelkästään pyörien suorituskyvyn lisääminen vaan tehdä suorituskyvystä entistä helpommin hallittavan.

Uusi mallivuosi on saanut sarjan päivityksiä jonka tarkoituksena on ollut vahvistaa jokaisen yksittäisin mallin erinomaisia ominaisuuksia. Muutoksia täydentää täysin uusi agressiivinen punainen värimaailma.

Hinta alkaen 9690 €

Hintaan lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut 300-600 €. Tieliikenteeseen rekisteröitynä hintaan lisätään autovero 1237,64€ , jolloin kokonaishinta 10927,64€

Galleria

Kysy lisää