RR 2T 300 MY20

RR 2T 300

RR300:sa on uskomaton vääntö kaikilla kierrosalueilla ja täydellinen valinta jos tykkäät ajaa isommilla vaihteilla. RR 300 on myös hallitsevan Enduron maailmamestari Steve Holcomben valinta

Beta julkaisee markkinoille RR MY 2020 malliston , jonka pyörät ei ole ainoastaan edellisten mallien pohjalta hienosäädettyjä vaan edustavat täysin uutta enduropyörien sukupolvea.
Voi siis sanoa, että Beta on uudelleentulkinnut off-road kokemuksen tarjoamalla ainutlaatuisen ajokokemuksen pyörillä jotka ovat kevyitä, virtaviivaisia, turvallisia, luotettavia sekä erittäin helppoja ajaa.

Beta on viime vuodet uudistanut voimakkaasti enduromallistoaan kokemuksilla jotka on saatu erittäin menestyksellisestä kilpailutoiminnasta.

Vain viimeisen kolmen vuoden aikana Beta on voittanut kolme Enduro GP valmistajien maailmanmestaruutta, Enduro GP , Enduro 1 sekä Enduro 3 kuljettajien maailmamestaruudet (Steve Holcombe, Brad Freeman), Enduro nuorten maailmanmestaruuden (Matteo Cavallo) sekä kolme Italian mestaruutta.
2020 uudistukset

Moottori

• Moottoriin lisätty tasapainoakseli joka vähentää moottorin värinöitä ja parantaa tehokäyrää. Parempi voimanulostulo koko moottorin kierrosalueella.

Runko

Uusi runko jonka uudistunut geometria sekä jäykkyys tekevät pyörästä ketterämmän ja vakaamman. Painoa on vähennetty , mutta siitä huolimatta runko on uusien valuosien ansiosta vahvempi kuin aikaisemmin. Rungon kautta välittyviä värinöitä on myös saatu vähennettyä uusien kiinnityspulttien ansiosta ja se on alhaalta kapeampi mahdollistaen helpomman hallinnan teknisissä ajomaastoissa.
Uudistunut takahaaraukka joka on myös pidempi 4-tahtisissa sekä 200cc malleissa pparantaen vakautta sekä takapyörän pitoa.
Täysin uudistunut takarunko, joka on entistä vahvempi ja sen sisälle on sijoitettu kaikki ilmansuodatin komponentit (myös sähökompomentteja sekä tuorevoitelusäiliö 2-tahtisissa)
Uusi ilmansuodatinkotelo.
• Uudistunut ilmansuodattimen asennusjärjestelmä, helpottaa ja nopeuttaa suodattimen vaihtoa.
Parannettu etuhaarukka, jonka uudella sisäkitillä on madallettu painopistettä tarjoten täydellisen suhteen pehmeyttä, mutta samalla nopeamman vaimennuksen terävistä iskuista. Keulan shimmitystä on myös muutettu toimimaan optimaalisesti uuden rungon kanssa.
Uusi takaiskunvaimennin , jossa:
  -Uusi top-out järjestelmä, joka on nyt jousen kanssa parantaen kovassa jarrutuksessa pitoa sekä renkaan kosketusta maahan.
  -Uusi pidempi pohjaamisenestokumi , joka on aikaisempaa progressiivisempi, jolla varmistetaan erinomainen suojaus ja parannetaan pohjaamisen vastusta
  -Uusi shimmitys , joka optimoitu uudelle rungolle.
Uudistunut jäähdytysjärjestelmä jossa jäähdytysletkuja on sijoitettu rungon sisäpuolelle sekä uudet tehokkaammat jäähdyttimet . Tällä parannetaan lämpösiirtymää joka mahdollistaa moottorin toimimisen matalilla lämpötiloilla äärimmäisissäkin olosuhteissa.
Uudet suuremmat polttoainetankit. 2-tahtisissa 9.5 l. Pidemmän toimintasäteen lisäksi uudet polttoainetankit on tehty parantamaan ergonomiaa sekä helpottamaan istuimessa liikkumista.
Leveämpi ohjaustanko helpottaa pyörän hallintaa.
Uudistunut pakoputkisto joka on linjassa pyörän uuden takaosan kanssa.
Uudistunut sivujalka, jossa leveämpi kärki.
Uudet koneistetut jalkatapit jotka eivät tukkeudu helposti ja joiden kosketuspinta on entistä terävämpi mahdollistaen saappalle paremman pidon.
Uusi pidempi ketjunohjain.
Uusi vahvempi takajarrupoljin.

Ulkonäkö

Täysin uudistuneet katemuovit (valomaski, etu ja takalokasuojat , sivu ja takakatteet ) jotka parantavat pyörän ergonomiaa sekä käytännöllisyyttä, mutta silti säilyttävät upean Italialaisen muotoilun mistä Beta on tunnettu.
Uusi etulokasuoja , joka on eri paksuinen eri kohdista näin vähentäen painoa sekä tehden siitä elastisemman.
Uusi teknopolymeeri takarunko
Uudet teknopolymeeri takarungon kiinnikeet
Uusi ohjaustangon suojus
Uudistunut istuin , joka on aikaisempaa mukavampi sekä pyörän päällä on helpompi liikkua.
Uusi kevyempi rekisterikilven teline.
Uusi äänenvaimentajan suoja (ei 125 cc).
Uusi mittaristo.
Uudistunut pohjapanssari.
Uusi takavalo.
Uudet runkosuojat.

UUSI RUNKO JA TAKARUNKO


TASAPAINOAKSELI