RR 4T 350

Beta RR 4T 350 2019

RR 350 on nelitahtimalliston helpoiten käsiteltävä pyörä joka suosii korkeilla kierroksilla ajamista ja jonka tehokäyrä on erittäin lineaarine

Beta on viime vuodet uudistanut voimakkaasti enduromallistoaan kokemuksilla jotka on saatu erittäin menestyksellisestä kilpailutoiminnasta. Vain viimeisen kolmen vuoden aikana Beta on voittanut kolme Enduro GP valmistajien maailmanmestaruutta, Enduro GP sekä Enduro 3 kuljettajien maailmamestaruudet (Steve Holcombe 2016,2017,2018), kaksi Enduro nuorten maailmanmestaruutta (Brad Freeman 2017, Matteo Cavallo 2018), yhden Enduro 1 luokan maailmestaruuden (Brad Freeman 2018) sekä kolme Italian mestaruutta. 

Mallivuodelle 2019 kehitystä on tapahtunut erityisesti iskunvaimentissa jotka on uudistettu täysin eteen ja taakse. Iskunvaimentimien valmistuksesta vastaa maailman suurin iskunvaimenninvalmistaja ZF Sachs

Kaikki Betan enduromalliston pyörät on rekisteröitävissä tieliikenteeseen

2019 mallivuoden muutokset:

Moottori

  • Uusi kaasuvivusto. Dominon Betaa varten suunniteltu kaasukahva antaa paremman sekä tarkemman kaasuvasteen pienemmällä kapulan väännöllä parantaen pyörän pitoa hankalimmilla ajoalustoilla.
  • Uusi polttoainekartta kaikkiin moottorikokoihin parantaa kaasun vastetta uuden kahvarungon lisäksi. Polttoainekulutus 10% pienempi kuin 2018
  • Uusi isompi kytkinpääsylinteri antaa kevyemmän ja tarkemman kytkintuntuman

Muut muutokset

  • Uusi ZF Sach (ø 48 mm) keula uusilla säätöominaisuuksilla. Säädettävä isku- ja paluuvaimennus sekä jousen esijännityksen säätö iskunvaimentimen yläkorkista. Kaikki voidaan säätää ilman työkaluja vaikka suoraan satulassa istuen. Iskunvaimentimissa on myös uusi sisäosien kokoonpano, joka vakauttaa toimintaa sekä erikoisanodisointi, joka parantaa herkkyyttää ja pienentää putkien kitkaa sekä lisää kulutuskestävyyttä.
  • Uudet etuiskunvaimentimien jalat(Yoke): Lujemmat ja kevyemmät
  • Uudet etuhaarukan suojat. Uusien etuiskunvaimentimien jalkojen myötä Beta sai myös tyylikkäät uudelleen muotoillut liukuputkien suojat.
  • Täysin uudistettu ZF Sachs takaiskari: Uusi kompaktimpi ø 46 mm mäntä joka on 300g kevyempi. Uuden männän ansiosta iskunvaimentimeen on saatu vakaa toiminta öljyn lämpötilasta riippumatta. Samalla on saatu parannettua herkkyyttä ja takerenkaan pitoa. Ylärunko ja lisäsäiliö on myös päivittynyt ja keventynyt. Uusi jousi on myös kevyempi.
  • Uudet grafiikat ja väritykset