RR 2T 300

Beta RR 2T 300 2019

RR300:sa on uskomaton vääntö kaikilla kierrosalueilla ja täydellinen valinta jos tykkäät ajaa isommilla vaihteilla. RR 300 on myös hallitsevan Enduron maailmamestari Steve Holcomben valinta

Enduro21.com valitsi Beta RR 2T 300 vuoden 2018 enduropyöräksi, eikä turhaan!

Beta on viime vuodet uudistanut voimakkaasti enduromallistoaan kokemuksilla jotka on saatu erittäin menestyksellisestä kilpailutoiminnasta. Vain viimeisen kolmen vuoden aikana Beta on voittanut kolme Enduro GP valmistajien maailmanmestaruutta, Enduro GP sekä Enduro 3 kuljettajien maailmamestaruudet (Steve Holcombe 2016,2017,2018), kaksi Enduro nuorten maailmanmestaruutta (Brad Freeman 2017, Matteo Cavallo 2018), yhden Enduro 1 luokan maailmestaruuden (Brad Freeman 2018) sekä kolme Italian mestaruutta. 

Mallivuodelle 2019 kehitystä on tapahtunut erityisesti iskunvaimentissa jotka on uudistettu täysin eteen ja taakse. Iskunvaimentimien valmistuksesta vastaa maailman suurin iskunvaimenninvalmistaja ZF Sachs

Kaikki Betan enduromalliston pyörät on rekisteröitävissä tieliikenteeseen

2019 mallin muutokset:

Moottori

  • Uusi moottorinohjainyksikkö (ECU) tuottaa entistä tehokkaamman sytytyspiikin korkeilla kierroksilla, joka parantaa palamistapahtumaa ja moottorin suorituskykyä.
  • Isomman kytkintyösylinterin ansiosta kevyempi ja parempi kytkintuntuma.
  • Uusi pakoputkisto (250/300) parantaa suorituskykyä kaikilla kierrosalueilla
  • Uudistunut pakoaukon säädin joka mahdollistaa todella tasaisen tehontuoton
  • Vaihtoehtoinen vaihdettava jousi pakoaukonsäätimeen (sisältyy toimitukseen) jolla voit muokata tehontuottoa mieleiseksesi.

 Muut muutokset

  • Uusi ZF Sach (ø 48 mm) keula uusilla säätöominaisuuksilla. Säädettävä isku- ja paluuvaimennus sekä jousen esijännityksen säätö iskunvaimentimen yläkorkista. Kaikki voidaan säätää ilman työkaluja vaikka suoraan satulassa istuen. Iskunvaimentimissa myös uusi sisäosien kokoonpano, joka vakauttaa toimintaa sekä erikoisanodisointi, joka parantaa herkkyyttää ja pienentää putkien kitkaa sekä lisää kulutuskestävyyttä.
  • Uudet etuiskunvaimentimien jalat(Yoke): Lujemmat ja kevyemmät
  • Uudet etuhaarukan suojat. Uusien etuiskunvaimentimien jalkojen myötä Beta sai myös tyylikkäät uudelleen muotoillut liukuputkien suojat.
  • Täysin uudistettu ZF Sachs takaiskari: Uusi kompaktimpi ø 46 mm mäntä joka on 300g kevyempi. Uuden männän ansiosta iskunvaimentimeen on saatu vakaa toiminta öljyn lämpötilasta riippumatta. Samalla on saatu parannettua herkkyyttä ja takerenkaan pitoa. Ylärunko ja lisäsäiliö on myös päivittynyt ja keventynyt. Uusi jousi on myös kevyempi.
  • Uudet grafiikat ja väritykset