RR 2T 125

Beta RR 2T 125 2019

Malliston pienin kilpapyörä ja myös kevein sekä helpoin käsiteltävä. Soveltuu nuorille harrastuksen aloittelijoille kuin myös kilpauralla eteneville, jotka haluavat pitää pyörällä hauskaa.

Beta on viime vuodet uudistanut voimakkaasti enduromallistoaan kokemuksilla jotka on saatu erittäin menestyksellisestä kilpailutoiminnasta. Vain viimeisen kahden vuoden aikana Beta on voittanut kaksi Enduro GP valmistajien maailmanmestaruutta, Enduro GP sekä Enduro 3 kuljettajien maailmamestaruudet (Steve Holcombe), Enduro nuorten maailmanmestaruuden (Brad Freeman) sekä kaksi Italian mestaruutta.

Mallivuodelle 2019 kehitystä on tapahtunut erityisesti iskunvaimentissa jotka on uudistettu täysin eteen ja taakse. Iskunvaimentimien valmistuksesta vastaa maailman suurin iskunvaimenninvalmistaja ZF Sachs

Kaikki Betan enduromalliston pyörät on rekisteröitävissä tieliikenteeseen

2019 mallin muutokset:

Moottori
  • Uusi moottorinohjainyksikkö (ECU) tuottaa entistä tehokkaamman sytytyspiikin korkeilla kierroksilla, joka parantaa palamistapahtumaa ja moottorin suorituskykyä.
  • Isomman kytkintyösylinterin ansiosta kevyempi ja parempi kytkintuntuma.
  • Tukevampi kytkinkoppa (RR 2T 125) tuo lisää luotettavuutta ja suojaa kolhuja vastaan.

Muut muutokset
  • Uusi ZF Sach (ø 48 mm) keula uusilla säätöominaisuuksilla. Säädettävä isku- ja paluuvaimennus sekä jousen esijännityksen säätö iskunvaimentimen yläkorkista. Kaikki voidaan säätää ilman työkaluja vaikka suoraan satulassa istuen. Iskunvaimentimissa myös uusi sisäosien kokoonpano, joka vakauttaa toimintaa sekä erikoisanodisointi, joka parantaa herkkyyttää ja pienentää putkien kitkaa sekä lisää kulutuskestävyyttä.
  • Uudet etuiskunvaimentimien jalat(Yoke): Lujemmat ja kevyemmät
  • Uudet etuhaarukan suojat. Uusien etuiskunvaimentimien jalkojen myötä Beta sai myös tyylikkäät uudelleen muotoillut liukuputkien suojat.
  • Täysin uudistettu ZF Sachs takaiskari: Uusi kompaktimpi ø 46 mm mäntä joka on 300g kevyempi. Uuden männän ansiosta iskunvaimentimeen on saatu vakaa toiminta öljyn lämpötilasta riippumatta. Samalla on saatu parannettua herkkyyttä ja takerenkaan pitoa. Ylärunko ja lisäsäiliö on myös päivittynyt ja keventynyt. Uusi jousi on myös kevyempi.
  • Uudet grafiikat ja väritykset