RR 2T 250/300 Racing MY22

Racing mallit valmistetaan tehdaskilpapyörien pohjalta joilla Steve Holcombe ja Brad Freeman ovat hallinneet enduron maailmanmestaruussarjaa voittaen useita mestaruuksia!

2021 EnduroGP maailmanmestaruussarja lähestyy loppuaan ja Beta insinöörit yhdessä enduro tehdaskuljettajien Steve Holcombe ja Brad Freemanin kanssa ovat kehittäneen kilpapyörät joilla voitetaan jälleen maailmanmestaruuksia.

On siis paras mahdollinen aika esitellä tämän kehitystyön tulos ja samalla tarjota kaikille mahdollisuus hankkia oikeasti kilpailuvalmis enduropyörä, Beta RR Racing MY 2022!

Betamotor perinteiden mukaisesti Racing mallit sisältävät kaikki ominaisuudet joilla voit ajaa haastavimmissakin olosuhteissa ja kilpailussa. 2022 Racing mallistossa on erityisesti keskitytty kehittämään iskunvaimennusta sekä voimansiirtoa säilyttäen kauniin ulkonäön ja toiminnallisuudet.


TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

Kilpaosat

Etuakselin pikairrotus vipu joka helpottaa ja nopeuttaa rengastöitä kilpailutilanteissa
Punaiset vertigo käsisuojat
Mustat erikoisjalkatapit jotka ovat leveämmät, kevyemmät sekä pitävämmät kuin vakiomallissa
Kevennetty takaratas jossa alumiinikeskiö ja teräs ulkokehä
Punaiset CNC koneistetut ketjunkiristimet
Pitävämpi Racing Blue istuin jossa tasku ajanottokortille
Musta elaksoitu vaihde ja jarrupoljin
Vaihteisto ja moottoriöljyn sekä öljynsuodattimen kansi punaista elaksoitua alumiinia
Racing grafiikat sekä punaiset vanneteipit.
Metzeler Six Days renkaat

Iskunvaimennus:

Kayaba AOS ø 48 mm kaksoiskammiokeula. Erittäin korkealaatuinen ja yhdessä Betan kanssa jo vuosia hiottu kaksoiskammiokeula. Japanialaista KYB:iä ei turhaan pidetä yhtenä maailman parhaana enduro ja motorcrosspyörien iskunvaimennin merkkinä.
Näiden muutoksien lisäksi jokaista pyörämallia on kehitetty useilla teknisillä yksityiskohdilla ja sisältävät kaikki aikaisemmin RR MY 2022 malleissa tuodut merkittävät muutokset.

RR 2T mallit - 2T öljyn sekoitus

Racing malleissa 2T öljy sekoitetaan suoraan polttoaineeseen eikä RR 2T 200/250/300 malleista tuttua öljypumpulla toimivaa tuorevoitelujärjestelmää ole käytössä. Poistamalla tuorevoitelupumppujärjestelmä on pyörän kokonaispainoa saatu pienennettyä.

Moottori – RR 2T 300 Racing

RR 2T 300:sen moottori uudistui merkittävästi jo aikaisemmin esiteltyihin RR MY 2022 malleihin, mutta Racing malleihin kehitystä on viety vielä pidemmälle, jotta se vastaa vaatimimmankin kilpakuskin tarpeita. Racing versiossa sylinterin imu ja pakokanavien geometriaa on muutettu, joka on yhdistetty uudelleen kalibroituun pakoaukonsäätimeen. Myös sylinterinkannen virtausgeometriaa ja palotilaa on muutettu mahdollistaen korkeamman puristussuhteen ja suorituskyvyn. Tehdäkseen lisääntyneestä suorituskyvystä helposti hallittavan ovat Beta insinöörit päivittäneet pakoaukonsäätimen uusimalla säätömekanismin ja sisemmän jousen. Sytytysennakkoa on myös muutettu täydentämään muita moottorimuutoksia.