RR 2T 125 MY22

RR 2T 125

Malliston pienin, kevein ja helpoin käsiteltävä pyörä joka soveltuu nuorille harrastuksen aloittelijoille kuin myös kokeneille kuljettajille jotka haluavat pitää hauskaa.

Aina on varaa parantaa! Tämän tietää parhaiten viralliset Betamotor tehdaskuljettajat: hallitseva Enduro GP & Enduro 2 maailmanmestari ja Italian mestari Steve Holcombe ja hallitseva Enduro 3 maailmanmestari Brad Freeman jotka ovat olleet vahvasti mukana 2022 pyörien kehityksessä. Ei ole myöskään sattumaa, että endurotähti Johnny Walker valitsi Betan palatakseen Extreme Enduron huipulle ja Beta enduromalliston pyörät ovat yksi luokkansa halutuimmista maailmassa.

Menestyksen vanavedessä Beta esittelee merkittäviä uudistuksia 2022 2-tahti ja 4-tahti mallistoonsa vieden jo ennestään olevat huippupyörät uusiin korkeuksiin.

RR 2T 125 TÄRKEIMMÄT UUDET OMINAISUUDET

  • Iskunvaimennus: takaiskunvaimentimessa kokonaan uudistettu sisäänpäinvaimennus, jossa erillinen hitaan ja nopean vaimennuksen säätöalue. Tämä mahdollistaa entistä tarkemmat säätömahdollisuudet kun asetukset eivät vaikuta toisiinsa. Etuhaarukaan säädöt on uudistettu takaamaan entistä vakaampi ja tarkempi ajontuntuma vaativimmasakin käytössä
  • Ulkonäkö: kaikissa malleissa tehdaspyörien inspiroima punainen värimaailma joka on viimeistelty upeilla uusilla grafiikoilla.
  • Sylinterinkansi ja läppäventtiili: nämä kaksi kokonaan uudelleen suunniteltua komponenttia maksimoivat väännön keski ja huippukierrosalueella, jossa RR 2T 125 todella loistaa!

    Näiden muutoksien lisäksi jokaista pyörämallia on kehitetty useilla teknisillä yksityiskohdilla.